16 Ağustos 2011 Salı

Ağustos 2011 Cosmopolitan'da GKhair...

Ağustos 2011 Cosmopolitan
Sıcaklar Güzelliğinizi Gölgelemesin
Sorun: Elektriklenme
Kabaran saç tellerini ehlileştirmenin ilk adımı elektiriklenmeyi önleyen saç kremi kullanmak. Saç şekillendirme uzmanı Matt Fugate, "Yıpranmış saç uçları, yeni kesilmiş saçlara nazaran elektriklenmeye daha meyillidir. Nem, yıpranmış saç teli yüzeyindeki gözeneklerden içeri girer ve saçların kabarmasına neden olur" diyor. Kütiküllerin yüzeyini kaplayarak nemin gözeneklerden içeri girmesini önleyen saç kremini ise her duş seansınıza muhakkak dahil etmelisiniz. GKhair Taming System, keratin içeren saç serumuyla saçlarınıza keratin takviyesi yaparak onları hem onarıp hem de kabarmalarını önleyebilirsiniz.


Ağustos 2011 Vogue'da GKhair...

Ağustos 2011 Vogue Dergisi
Saç Bakım İster
Kuaför Harcamaları Azalıyor
Durulanmayan bakımlar birkaç yıldır revaçta. Şimdilerde farklı teknolojileri ile sadece saçı beslemekle değil şekillendirmekle de meşguller. Bu anlamda kuru yağlar yükselen yıldız. Hızlı onarım ve bu yazın trendi olan ıslak görünümlü saçlar yaratmak için kullanılıyor. Şekillendirme demişken, saç yapısını değiştiren ürünler sayesinde kuaför harcamalarımız azalıyor. Kimisi buklenizi belirginleştiriyor, kimisi fön etkisi yaratıyor. Brezilya fönü olarak bilinen keratin bakımı bunlardan biri. "Keratin, saçın iskeleti olarak bilinir. Saçtaki keratin yapısını kuvvetlendirmek kırık oluşumu ya da elektirklenme gibi problemi ortadan kaldırır" diyor saç artisti Yıldırım Özdemir. Etkisini uzun süre koruyan düz saçlar yaratmak için keratin bakımlarının ısı ile etkileşime girmesi şart. Bu yüzden de bir uzman tarafından uygulanması gerekiyor. Ancak piyasada, saçtaki keratin dokuyu güçlendiren protein içerikli yeni şekillendiriciler mevcut. Brezilya fönü sonrası saçın düzlüğünü desteklemek, daha uzun süre dayanmasını sağlamak ya da işlem yaptıysanız elektriklenmeyen, yumuşak düşüşlü saçlar elde etmek için kullanabiliyor.




30 Temmuz 2011 Cumartesi Postası GKhair Juvexin Hair Taming System (Saç Sinleştirme Sistemi) Haberi

30 Temmuz 2011 Cumartesi Postası
Ne kullanalım?
Saça Özel Ürün
Teller üzerinde kalkan oluşturarak saçı içten dışa doğru gençleştiren, parlatan, güçlendiren ve nem kazandıran Hair Taming Formula mükemmel bir ürün. Özellikle de kavurucu yaz sıcağında...


29 Temmuz 2011 Milliyet Cadde GKhair Juvexin Saç Sakinleştirme Sistemi Haberi


29 Temmuz 2011 Milliyet Cadde 
Elektriklenmeye Karşı
Elektriklenme ve yıpranmadan en çok yılın bu zamanlarında şikayet ediyoruz. Buna karşı geliştirilen ürünlerden biri de Hair Taming Karışım, her saç telinin üzerinde bir kalkan oluşturarak oluşabilecek zarar ve çevresel etkilere karşı saçı korumayı ve saçtaki nem kaybını yavaşlatmayı hedefliyor.



GKhair Juvexin'li Derinlemesine Bakım Maskesi



15 Ağustos 2011 Pazartesi

GKhair Juvexin Hair Taming System

Juvexin, hem Breilya fönü özelliği taşıyan hem de saça bakım yaparak onaran dünyadaki tek formüldür! Bu özel formülize edilmiş keratin karışımı, her saç telinin üzerinde bir kalkan oluşturarak oluşabilecek çevresel etkilere karşı saçı koruyor. Elektriklenen saçı yatıştırıyor, saç tellerini onarıyor ve yeniliyor. Saçı yumuşak, pürüzsüz ve parlak bir hale getiriyor. Her duştan sonra saçı sadece kurutarak fön çektirmişsiniz gibi görünmesini sağlıyor..



Bu ürünü kapısında GKhair amblemi olan tüm kuaförlerde uygulatabilirsiniz.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...