5 Şubat 2012 Pazar

GKhair Ürünleri Çekilişi! Son 7 Gün!

Nazlıcan Çerkezin blogundan http://nzlsyn.blogspot.com/2012/02/gkhair-urunleri-hediyecekilisi.html 3 tam boy GKhair bakım ürünleri ve  tester setleri göndereceğiz. İlgi gösteren ve bizi takibe alan herkese teşekkürler!
Kısaca ürünlerden bahsedelim;

GKhair Argan Yağlı Serum - 50 ml
Nemli veya kuru saça uygulanır. Saçinizi içeriğindeki Juvexin ve argan yağı sayesinde besler, kırılmalara karşı korur ve parlaklık verir. Her saç tipine uygundur.
Kuaför Satış Fiyatı: 76 TL

GKhair Leave in - Durulanmayan Krem - 130 ml
Saç ıslakken duş sonrası uygulanan GKhair durulanmayan bakım sütü içeriğindeki Juvexin sayesinde saçınızı besler, kırılmalara karşı korur, kolay şekil alamsını sağlar ve kabarmasını önler. Konrollü, elektriklenmeyen saçlara sahip olmanızı sağlar. Normal ve kuru saç tiplerine önerilir.
Kuaför Satış Fiyatı: 76 TL

GKhair Moisturizing (Nemlendirici) veya Balancing (Dengeleyici) Şampuan - 300 ml
GKhair nemlendirici şampuan kuru ve yıpranmış saçları onarır ve yoğun olarak nemlendirir. Boyalı saçlarda da boyanın akmasını önler. GKhair dengeleyici şampuan ise yağlı ve normal saç tipine daha uygundur. Saç dersindeki yağlanma oranını dengeler, saçın ağırlaşmasını engeller. 2 tip şampuan da saçınızın elektriklenmesini önler ve Juvexin formülü sayesinde saçınızı besler.
Kuaför Satış Fiyatı: 63 TL
GKhair ürünleri sadece kuaförlerde satılır. Eğer kuaförünüzde yoksa lütfen bize talebinizi ve kuaförünüzün bilgilerini email atın. 
info@dlkozmetik.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...