19 Haziran 2012 Salı



RESISTANT & THE BEST ARASINDAKİ FARK NEDİR?


Resistant adini verdigimiz urunumuz saca es zamanli bakim ve 5 aya kadar kalici duzlesme saglayan bir sistemdir. Her tip saca uygulanabilecek bu bakim sadece uygulama yontemi ile THE BEST ten farkli bir urundur. Kalicilik, duzlestirme ya da bakim ozellikleri acinsindan birbirinden ayrilmayan bu urunler uygulayici ve uygulatacak kisinin tercihine sunulmustur. Ek olarak THE BEST icerisinde formaldehit icermeyen bir urundur.


Iki urun arasindaki uygulama farklari ise sunlardir;

  • RESISTANT daha yogun kivam ve aromaya sahip bir urundur. THE BEST daha sivi, yagli gibi bir kiavama sahip ve tamamen kokusuzdur.
  • RESISTANT uygulama esnasinda mumkun mertebe az kullanilmasi gerekir ve sac uzunluguna gore sadece firca darbeleriyle saca uygulananir. Parmak uclari ile saca masaj yapilip ardindan ince bir tarak ile taranarak, sactan urunun fazlasi alinir. THE BEST ise saca boy ve uclara boya yapilir gibi saca uygulanir, sadece masaj yaparak saca yedirilir. Asla taranmaz. Kivaminin yagli bir yapiya sahip olmasi bu islemin kolay yapilmasina yardim eder.
  • RESISTANT in saca suruldukten sonra sadece 15dk bekleme suresi vardir ve saci duzlestirme ozelligine sahiptir. THE BEST ise saca urun uygulandiktan sonra modelinizin istedigi sonuca gore bekleme suresine gecilir. Eger modeliniz sacinin dalgasinin bozulmasini istemiyorsa 15dk sacta tutarak sadece kalici bir bakim yapabilme sansiniz vardir ya da sacinin dalgasinin hafif acilmasini ve kalici bir bakim istiyorsa 30dk bekletilmelidir. Ancak sacta hem net duzluk hemde kalici bir bakim isteniyorsa kesinlikle 1 saat urunun sacta kalmasi gerekir. Naturel ve de yogun kivircik, direncli saclarda ise bu sure maksimum 1,5 saate uzatilabilir. Bu sure icerisinde sac surekli kontrol altinda olmalidir. Bekleme sureleri tamamlandiktan sonra sac nazikce durulanmali ve ardindan GKhair nemlendirici sampuan ile tek sampuan yapilmalidir. Bu asama tamamlandiktan sonra ise son olarak saca GKhair Deep Conditioner (Yogun Bakim Maskesi) ile dip uc masaj yapilarak maske uygulanir ve yaklasik 5dk sonra sac yeniden durulanir. 
  • RESITANT bakimda sacta urun varken bekleme suresinin ardindan kurutma islemine gecilir. Yuksek hiz ama orta seviye isi ile saca kurutma ve prese hazirlik anlaminda hafif bir fon cekilir. THE BEST bakimda ise sac hic kurutulmadan sadece havlu ile su damlamayacak kadar nemi alindiktan sonra hemen cok iyi bir fon cekmek gerekir. Burada yapilan fonun kalitesi islemin sonucuna da etki eder. Bu yuzden bu islemin en iyi sekilde yapilmasi gerekmektedir. 
  • RESISTANT bakimda fon islemi biter bitmez sacin kaldirabilecegini on gordugunuz isida (min 210C - max 230C) iki kat press islemi yapilmalidir. THE BEST bakimda ise her zaman 180C isi ile tek kat press isleminin ardindan uygulama sonlandirilir. 
  • RESISTANT bakim isleminin tamamlanmasi icin modelinizin sacini 48 saat sure ile yikamamasi, toka takmamasi, toplamamasi ve kulak arkasi yapmamasi gerekmektedir. THE BEST bakimda ise ayni gun yapilan presden sonra islem bitmistir ve modeliniz sacini istedigi zaman yikayabilme ve sacini istedigi gibi kullanma sansina sahiptir.

Bu iki urun arasinda yalnizca uygulama farki vardir ve THE BEST sacta istediginiz dalganin kalmasina izin verir. Bunun disinda bakim ozelligi olarak aralarinda hicbir fark yoktur. Her ikiside saca yogun ve kalici bir bakim yapabilmektedir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...