8 Kasım 2012 Perşembe

SORUN! Elektriklenme. Peki Çözüm?






1. ELEKTRİKLENME: Böyle bir problemi yaşamamak için her şeyden önce saçlarımızı nasıl yıkadığımız çok önemlidir. Toplumumuzda genel bir yargı olan "ne kadar çok köpürürse, o kadar temiz olur" fikri maalesef yapılan en sık ve en önemli hatadır. Öncelikli olarak saçlarınızı saç karakterinize uygun olan bir şampuan ile ve hergün yıkıyorsanız sadece bir kez ya da gün aşırı yıkıyorsanız iki kez yıkamanız yeterlidir. Ancak bu noktada profesyonel ürünlerin önemi de ortaya çıkmaktadır. Profesyonel ürünler kıvam olarak yoğun ve konsantre ürünler olduğundan az bir miktar ürün kullanmak yeterli gelecektir. Unutmayın! Ne kadar fazla ürün ve ne kadar fazla köpük, size bir o kadar elektrik olarak geri dönecektir.Saçınızı kuruttuktan sonra bu elektriklenmeyi nasıl yok edebileceğiniz ise tamamen yine profesyonel ürünlerin desteği ile olacaktır. Saç yapınıza uygun durulanmayan bir ürün desteği bunu ortadan kaldırabilirsiniz. 
İşte bu sorunlardan kurtulmanız için size tavsiye edebileceğimiz bir kaç ürün ve özellikleri şöyledir;

**GKhair Professional SERUM: İçeriğindeki argan yağı ile saçlarınıza pürüzsüzlük ve parlaklık sağlarken, juvexin ile saçlarınızda yeni bir kalkan oluşmasını sağlar. Transparan yapısı sayesinde saçta varlığını (ağırlığını) hissettirmeden saçlarınızın elektriklenmesine engel olur. Her saç tipine uygun olan bu ürün ayrıca saçlarınızın kırılmadan uzamasında sizin en büyük yardımcınız olacaktır.


**GKhair Professional Leave-in Spray: İnce telli, normal ve yağlı saçlara hitap eden bu ürünümüz su bazlı ve sprey halinde kullanımı sayesinde saçlarının hacmini kaybetmeden, elektriklenmeyi engellemek isteyenlerin vazgeçilmez ürünü olacaktır. İnce telli saçların en büyük sorunu olan elektriklenme ve hacim kaybı bu ürün sayesinde tarih oluyor. Ayrıca içeriğindeki juvexin ile saçlarınızın yeniden yapılanmasına yardımcı olacak ve saçlarınızın kolay taranmasının sağlayacaktır. "Saçlarım ince telli, çok elektrikleniyor ve sürekli dolaşıyor..." derdine son!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...